Search Hashtag & User

#apricotcoral Instagram Story & Photos & Videos

apricotcoral - 50 posts

Latest #apricotcoral Posts

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet . 🌸 Apricot Coral (13) . #onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet
.
🌸 Apricot Coral (13)
.
#onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral
6 0 15 hours ago

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet . 🌸 Apricot Coral (13) . ©️ #onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet
.
🌸 Apricot Coral (13)
.
©️ #onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral
8 0 23 October, 2018

Tadi siang sampe, bagus banget. Warna nya cantik. Kesannya kalem gitu. Biasanya aku pake warna-warna merah. Ini pertama kali cobain warna soft #pinkishgrapefruit sama #apricotcoral Btw pertama coba tadi kaget, soalnya liptint nya lembuuuuuuttt banget. Biasa aku pake yang gel sih ya.. #peripera #periperaairyinkvelvet

Tadi siang sampe, bagus banget. Warna nya cantik. Kesannya kalem gitu. Biasanya aku pake warna-warna merah. Ini pertama kali cobain warna soft #pinkishgrapefruit  sama #apricotcoral 
Btw pertama coba tadi kaget, soalnya liptint nya lembuuuuuuttt banget. Biasa aku pake yang gel sih ya..
#peripera #periperaairyinkvelvet
4 0 15 October, 2018

2018.10.15 韓国から日本の山奥にある堀池家に かわいいおリップがやってきました💋💕 はぁ…かわいいなぁ〜(*・〜・*)💭 ・ ・ #peripera #韓国コスメ 左から #dollishbeigerose #apricotcoral #soldoutred

2018.10.15
韓国から日本の山奥にある堀池家に
かわいいおリップがやってきました💋💕
はぁ…かわいいなぁ〜(*・〜・*)💭
・
・
#peripera #韓国コスメ
左から
#dollishbeigerose 
#apricotcoral 
#soldoutred
16 0 15 October, 2018

PERIPERA AIRY INK VELVET 2018 SPRING COLLECTION PRICE: 40 AED  A lip stain in a feather-light texture instantly melts onto lips and creates velvety, petal-soft lips Air color payoff delivered in a weightless formula with an advanced applicator Keeps your lips soft and matte yet moisturized. 🚚 FREE DELIVERY FOR EVERY 200 AED WORTH OF PRODUCTS DELIVERY CHARGE: 30 AED MEET UP IS ALSO AVAILABLE #peripera #periperainkvelvet #springcollection #kbeauty #forsale #buyme #korea #abudhabi #uae #pinkishgrapefruit #bloomyorange #apricotcoral #rosepink #brightplum #inkvelvet #liptint #floralscent #authentic

PERIPERA AIRY INK VELVET 2018 SPRING COLLECTION
PRICE: 40 AED  A lip stain in a feather-light texture instantly melts onto lips and creates velvety, petal-soft lips
Air color payoff delivered in a weightless formula with an advanced applicator
Keeps your lips soft and matte yet moisturized. 🚚 FREE DELIVERY FOR EVERY 200 AED WORTH OF PRODUCTS
DELIVERY CHARGE: 30 AED
MEET UP IS ALSO AVAILABLE

#peripera #periperainkvelvet #springcollection #kbeauty #forsale #buyme #korea #abudhabi #uae #pinkishgrapefruit #bloomyorange #apricotcoral #rosepink #brightplum #inkvelvet #liptint #floralscent #authentic
5 0 26 September, 2018

. 🌈オススメマットリップ🌈 . *インクザ・エアリーベルベット* 《ペリペラ》 質感が不思議なリップ🦄💘 素の唇をフワフワさせた感じ。 うまく言えませんが、初めて使った時本当に驚きでした!高保湿ではないですが、マットなのに乾燥しないです。限りなく素唇に近く塗ってる感がないリップで、良い意味で軽すぎ💫💫 この感触は是非試してほしいです。私は唇が荒れやすくて、合わないリップが多いのですが、これは皮むけしなかったので紹介します👻💋 . . . 左 #bloomyorange #12. このシリーズはなんとも言えないフワッッッッッッとした色🌷 艶っぽいアイメイクをした時に引き算メイクとしてこの色使うと可愛くなるし、秋メイクでブラウンとの相性もすごく良いです🌼🌼 . . 右 #apricotcoral #13. たぶん、誰にでも似合う色だと思います。どんなメイクにも合わせやすくて肌馴染みが良いです💓 一度塗りと二度塗りと印象がかなり違って一本二役の優秀リップです💝💝💝 . . オレンジ味のあるカラーを選んだので、今度はローズっぽいカラーもゲットしたいです🐶❤️❤️ . . . #ペリペラ #peripera #インクザエアリーベルベット#インクエアリーベルベット #inkairyvelvet #ブルーミーオレンジ#アプリコットコーラル #ティント #tint#ティントリップ#リップティント #liptint #メイク#メイクアップ#韓国コスメ#韓国#コスメ #cosmetic#秋メイク# #autumnmake #autumnmakeup

.
🌈オススメマットリップ🌈
.
*インクザ・エアリーベルベット*
《ペリペラ》
質感が不思議なリップ🦄💘
素の唇をフワフワさせた感じ。
うまく言えませんが、初めて使った時本当に驚きでした!高保湿ではないですが、マットなのに乾燥しないです。限りなく素唇に近く塗ってる感がないリップで、良い意味で軽すぎ💫💫
この感触は是非試してほしいです。私は唇が荒れやすくて、合わないリップが多いのですが、これは皮むけしなかったので紹介します👻💋 .
.
.
左#bloomyorange#12.
このシリーズはなんとも言えないフワッッッッッッとした色🌷
艶っぽいアイメイクをした時に引き算メイクとしてこの色使うと可愛くなるし、秋メイクでブラウンとの相性もすごく良いです🌼🌼
.
.

右#apricotcoral #13.
たぶん、誰にでも似合う色だと思います。どんなメイクにも合わせやすくて肌馴染みが良いです💓
一度塗りと二度塗りと印象がかなり違って一本二役の優秀リップです💝💝💝
.
.
オレンジ味のあるカラーを選んだので、今度はローズっぽいカラーもゲットしたいです🐶❤️❤️
.
.
.
#ペリペラ#peripera #インクザエアリーベルベット#インクエアリーベルベット #inkairyvelvet #ブルーミーオレンジ#アプリコットコーラル #ティント#tint#ティントリップ#リップティント#liptint #メイク#メイクアップ#韓国コスメ#韓国#コスメ#cosmetic#秋メイク##autumnmake #autumnmakeup
29 0 2 September, 2018

#peripera airy ink velvet no. 13 #Apricotcoral สีออกส้มนัวๆ น่ารักสดใส รุ่นนี้เนื้อบางเบาแต่สีชัด ติดทนนานด้วยน๊า . ______ _____ ______. . 🔼Price 240 บาท 🔽สั่งซื้อ 🆔 @anf8333k 📬ส่งลทบ30 / ems50 🚚ส่งของทุกวันจันทร์ - ศุกร์ . ______ _____ ______. #periperaพร้อมส่ง #periperathailand #ถูก #ถูกและดี #ถ่ายจากสินค้าจริง #แท็กเพื่อนมาดู #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางค์เกาหลี #เครื่องสําอางราคาถูก #สไตล์เกาหลี #เกาหลี #ลิปperipera #ทิ้นท์ #ติดทนนาน #สวย #ส่วนผสมจากธรรมชาติ #peripera #periperaink #periperaliptint #periperathailand #periperatint #periperainkvelvet #periperalipstick #periperaairyvelvet #periperareadystock

#peripera airy ink velvet no. 13 #Apricotcoral สีออกส้มนัวๆ น่ารักสดใส รุ่นนี้เนื้อบางเบาแต่สีชัด ติดทนนานด้วยน๊า
.
______ _____ ______.
. 🔼Price 240 บาท
🔽สั่งซื้อ 🆔 @anf8333k
📬ส่งลทบ30 / ems50
🚚ส่งของทุกวันจันทร์ - ศุกร์
. 
______ _____ ______.
#periperaพร้อมส่ง #periperathailand #ถูก #ถูกและดี #ถ่ายจากสินค้าจริง #แท็กเพื่อนมาดู #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางค์เกาหลี #เครื่องสําอางราคาถูก #สไตล์เกาหลี #เกาหลี #ลิปperipera  #ทิ้นท์ #ติดทนนาน #สวย  #ส่วนผสมจากธรรมชาติ
#peripera #periperaink #periperaliptint #periperathailand #periperatint #periperainkvelvet #periperalipstick #periperaairyvelvet #periperareadystock
389 0 25 August, 2018

💄👄💕 #peripera #liptint #periperaairyinkvelvet #apricotcoral

💄👄💕 #peripera #liptint #periperaairyinkvelvet #apricotcoral
14 2 16 August, 2018

* みんな、乾燥しないし色持ちもいい! ってオススメしてるから #peripera ついにゲット💄💕 残ってるカラーが少なくて すごい迷ったけど、 #13apricotcoral にした💗 コーラル苦手だったけどこれはいい✨ 割とマットなのにサラッサラで軽いし つけ心地もフワッフワで色持ちも💯🙆🏼‍♀️ いい匂いもする〜🌷🌸🌷🌸🌷 付ける前の液だけ見るとすごい濃くって 本当にインク!って感じだけどw 塗ると馴染むし、時間経っても乾燥しない💋👏🏻👏🏻👏🏻 でも落としたあとは若干乾燥気味かな🤭💭 けどトータルで気に入ったから 他のカラーも欲しいなぁ💗💗💗 . #periperaink #periperainkairyvelvet #페리페라 #ペリペラ #ペリペラインク #apricotcoral #韓国 #korea #koreanmakeup #koreancosmetics #韓国コスメ #韓国コスメ大好き #プチプラ #プチプラコスメ #コスメ #cosme #lip #cosmetics #립밤 #립스틱 #메이크 #메이크업 #데일리 #귀엽다 #소통해요 #맞팔해요 #팔로우 #친구해요 *

*
みんな、乾燥しないし色持ちもいい!
ってオススメしてるから
#peripera ついにゲット💄💕
残ってるカラーが少なくて
すごい迷ったけど、
#13apricotcoral にした💗
コーラル苦手だったけどこれはいい✨
割とマットなのにサラッサラで軽いし
つけ心地もフワッフワで色持ちも💯🙆🏼‍♀️
いい匂いもする〜🌷🌸🌷🌸🌷
付ける前の液だけ見るとすごい濃くって
本当にインク!って感じだけどw
塗ると馴染むし、時間経っても乾燥しない💋👏🏻👏🏻👏🏻
でも落としたあとは若干乾燥気味かな🤭💭
けどトータルで気に入ったから
他のカラーも欲しいなぁ💗💗💗
.
#periperaink #periperainkairyvelvet #페리페라 #ペリペラ #ペリペラインク #apricotcoral #韓国 #korea #koreanmakeup #koreancosmetics #韓国コスメ #韓国コスメ大好き #プチプラ #プチプラコスメ #コスメ #cosme #lip #cosmetics #립밤 #립스틱 #메이크 #메이크업 #데일리 #귀엽다 #소통해요 #맞팔해요 #팔로우 #친구해요
*
70 2 16 August, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
5 0 13 August, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
4 0 13 August, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
5 0 13 August, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
1 0 13 August, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
10 0 13 August, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
3 0 13 August, 2018

🌸 READY STOCK 🌸 . Peripera Airy Spring 2018 Edition . Ready : 14 Rose Pink . Peripera seri airy ini ringan bgt teksturnya dgn hasil yg matte tp gak bikin bibir kering & natural, cocok banget untuk dipakai daily 👌 . Rp 80.000 . #periperaairyinkvelvet #periperaairy #periperaairyvelvet #periperaairyinkvelvetmurah #periperaairyvelvettint #apricotcoral #rosepink #periperaairyliptint #periperaairytint #jualperiperaairytint #jualliptintperipera #jualperiperaliptint

🌸 READY STOCK 🌸
.
Peripera Airy Spring 2018 Edition
.
Ready :
14 Rose Pink
.
Peripera seri airy ini ringan bgt teksturnya dgn hasil yg matte tp gak bikin bibir kering & natural, cocok banget untuk dipakai daily 👌
.
Rp 80.000
.
#periperaairyinkvelvet #periperaairy #periperaairyvelvet #periperaairyinkvelvetmurah #periperaairyvelvettint #apricotcoral #rosepink #periperaairyliptint #periperaairytint #jualperiperaairytint #jualliptintperipera #jualperiperaliptint
11 0 22 July, 2018

みんな大好きペリペラのティント。 私はインクザエアリーベルベットの2018SSカラー、13号 アプリコットコーラルがお気に入りです👍 ピーチっぽいコーラルピンクが濃すぎずかわいいです🍑 この色、韓国の名称は내맘에저장て書いてあるんですよ。 ワナワンジフンの流行語내 마음 속에 저장意識してるよね絶対💦 #韓国コスメ #peripera #ペリペラ #페리페라 #インクザエアリーベルベット #inktheairyvelvet #잉크더에어리벨벳 #13호 #アプリコットコーラル #apricotcoral #살구코랄 #틴트 #ティント #내맘에저장 #プチプラコスメ #コスメ好き

みんな大好きペリペラのティント。
私はインクザエアリーベルベットの2018SSカラー、13号 アプリコットコーラルがお気に入りです👍
ピーチっぽいコーラルピンクが濃すぎずかわいいです🍑
この色、韓国の名称は내맘에저장て書いてあるんですよ。
ワナワンジフンの流行語내 마음 속에 저장意識してるよね絶対💦

#韓国コスメ #peripera #ペリペラ #페리페라 #インクザエアリーベルベット #inktheairyvelvet #잉크더에어리벨벳 #13호 #アプリコットコーラル #apricotcoral #살구코랄 #틴트 #ティント #내맘에저장 #プチプラコスメ #コスメ好き
13 0 22 July, 2018

PERIPERA- Airy Ink velvet Seri no. 13 Apricot Coral IDR 110.000 Teksturnya soft banget, ngga bikin bibir kering. Ownernya juga beli warna ini, dan aslinya memang sama seperti di gambar😍 cantik banget buat dipake sehari-hari. Hasilnya natural dan mudah di blend. SUPER RECOMMENDED SISTA😙 #peripera #periperaink #airyinkvelvet #inkvelvet #apricotcoral #tint #liptint #periperaapricotcoral #liptintperipera #airyinkvelvetperipera #periperatint

PERIPERA- Airy Ink velvet
Seri no. 13 Apricot Coral
IDR 110.000

Teksturnya soft banget, ngga bikin bibir kering. Ownernya juga beli warna ini, dan aslinya memang sama seperti di gambar😍 cantik banget buat dipake sehari-hari. Hasilnya natural dan mudah di blend. SUPER RECOMMENDED SISTA😙

#peripera #periperaink #airyinkvelvet #inkvelvet #apricotcoral #tint #liptint #periperaapricotcoral #liptintperipera #airyinkvelvetperipera #periperatint
4 0 21 July, 2018

Peripera Airy Ink Velvet Apricot Coral Salah satu merek dari lip tint no. 1 di Korea : - Packagingnya matte dan transparant, sehingga warna shades lipstiknya terlihat dari bagian luar. - Bentuknya mungil sehingga mudah dibawa kemana saja. - Teksturnya creamy dan sangat pigmented. Hasil dari lip tint ini adalah matte. Ink Airy Velvet ini dapat membuat bibir mu lembab, mudah di aplikasikan, warnanya tahan lama, dan ringan di bibir. Cara Pemakaian : Oleskan langsung pada bibir Tunggu lip tint mengering pada bibir. Jika ingin warna gradasi, bisa memakai concealer terlebih dahulu kemudian oles lip tint dan blend dengan ujung jari mu. #periperareadystock #periperakorea #peripera #periperaairyink #periperaapricotcoral #periperaori #periperaoriginal #periperakoreaori #periperakoreaoriginal #periperakoreaready #periperaori #periperaoriginal #periperaoriginalkorea #periperaorikorea #liptint #liptintori #liptintoriginal #liptintkorea #apricotcoral #liptintperipera

Peripera Airy Ink Velvet Apricot Coral
Salah satu merek dari lip tint no. 1 di Korea :
- Packagingnya matte dan transparant, sehingga warna shades lipstiknya terlihat dari bagian luar.
- Bentuknya mungil sehingga mudah dibawa kemana saja.
- Teksturnya creamy dan sangat pigmented. Hasil dari lip tint ini adalah matte.

Ink Airy Velvet ini dapat membuat bibir mu lembab, mudah di aplikasikan, warnanya tahan lama, dan ringan di bibir.

Cara Pemakaian :
Oleskan langsung pada bibir
Tunggu lip tint mengering pada bibir.
Jika ingin warna gradasi, bisa memakai concealer terlebih dahulu kemudian oles lip tint dan blend dengan ujung jari mu.

#periperareadystock
#periperakorea #peripera #periperaairyink #periperaapricotcoral #periperaori #periperaoriginal #periperakoreaori #periperakoreaoriginal #periperakoreaready #periperaori #periperaoriginal #periperaoriginalkorea #periperaorikorea #liptint #liptintori #liptintoriginal #liptintkorea #apricotcoral #liptintperipera
5 0 15 July, 2018

Both my cheeks and lips feel so soft and glowy!💋Going to church today with makeup that I received as a gift from @yukyounghwang and @jenshon210😍#고마워요 #예쁘게잘쓸게요 #너무좋아 #bobbibrown #rose #shimmerbrickcompact #peripera #잉크더에어리벨벳 #내맘에저장 #apricotcoral #liptint #smithsrosebudsalve #lipbalm

Both my cheeks and lips feel so soft and glowy!💋Going to church today with makeup that I received as a gift from @yukyounghwang and @jenshon210😍#고마워요 #예쁘게잘쓸게요 #너무좋아 #bobbibrown #rose #shimmerbrickcompact #peripera #잉크더에어리벨벳 #내맘에저장 #apricotcoral #liptint #smithsrosebudsalve #lipbalm
19 0 8 July, 2018

Noch kurz vor meinem Urlaub kam mein bestelltes Moodstruck Minerals Rouge in der Farbe apricot coral 😍. Ich bin ein totaler Fan von der Farbe coral 💟 Auch dieses Rouge ist verwendbar als Lidschatten und hochpigmentiert, so dass ich nur ganz wenig Produkt aufragen brauch. Und das liebe ich so an den Younique Produkten, vielseitig einsetzbar und langanhaltend. Wo ihr dieses Rouge bekommen?? Natürlich bei mir 😀. Kommentiert hier ⬇️⬇️⬇️ mit „Rouge“ und ich melde mich bei Euch oder schreibt mich gerne an. Natürlich könnt ihr auch erstmal in meinem Shop stöbern www.younique-be-beautiful.de #apricotcoral #rouge #younique #youniquebeauty

Noch kurz vor meinem Urlaub kam
mein bestelltes Moodstruck Minerals Rouge in der Farbe apricot coral 😍. Ich bin ein totaler Fan von der Farbe coral 💟

Auch dieses Rouge ist verwendbar als Lidschatten und hochpigmentiert, so dass ich nur ganz wenig Produkt aufragen brauch.

Und das liebe ich so an den Younique Produkten, vielseitig einsetzbar und langanhaltend.

Wo ihr dieses Rouge bekommen?? Natürlich bei mir 😀. Kommentiert hier ⬇️⬇️⬇️ mit „Rouge“ und ich melde mich bei Euch oder schreibt mich gerne an.

Natürlich könnt ihr auch erstmal in meinem Shop stöbern www.younique-be-beautiful.de

#apricotcoral #rouge #younique #youniquebeauty
7 0 4 July, 2018

. Peripera Airy Ink Velvet Colour:13 Apricot Coral Origin: Korea, Seoul Price: krw 9000 equivalent Sgd 11.20 I love this orangey layer on my lip. This lightweight lip tint glides on smoothly, offering vivid color and a soft, velvety texture to your lips. The enriched formula keeps your lips moist and glossy without feeling sticky. It works great on dry lips. If you have chapped lip, I would suggest that you do a lip scrub exfoliating the chapped skin or lip mask to soften the skin before applying. Does it look great on me? . #periperainkvelvet #koreamakeup #sgbeauty #seoulbeautytrip #apricotcoral #smellgood #lippie #mattelip #beautysg #allaboutbeautythatmatters #peripera #liptint #smoothonlips #orangeylips #lip #korealiptint #beautycare #lipcare #onmylips

.
Peripera Airy Ink Velvet
Colour:13 Apricot Coral
Origin: Korea, Seoul
Price: krw 9000 equivalent Sgd 11.20
I love this orangey layer on my lip. This lightweight lip tint glides on smoothly, offering vivid color and a soft, velvety texture to your lips. The enriched formula keeps your lips moist and glossy without feeling sticky. It works great on dry lips. If you have chapped lip, I would suggest that you do a lip scrub exfoliating the chapped skin or lip mask to soften the skin before applying. Does it look great on me? .
#periperainkvelvet #koreamakeup #sgbeauty #seoulbeautytrip #apricotcoral #smellgood #lippie #mattelip #beautysg #allaboutbeautythatmatters #peripera #liptint #smoothonlips #orangeylips #lip #korealiptint #beautycare #lipcare #onmylips
14 2 24 June, 2018

Peripera Ink AIRY Velvet IDR 90.000 Available shades: - 01 #HeartGrapefruit - 02 #PrettyOrangePink - 03 #SoldOutRed - 04 #BeautifulCoralPink - 05 #ElfLightRose - 06 #ItBrownOrange - 07 #MyBrownCoral - 08 #GlimpseBrickBrown - 09 #LegendBrownRed - 10 #DryRoseBrown - 11 #PinkishGrapefruit - 12 #BloomyOrange - 13 #ApricotCoral - 14 #RosePink - 15 #BrightPlum Lip lacquer which makes your lips a flower-like bloom with smooth and soft velvety touch. An airy weightless texture, but you can get bold color and moisture. #jualperipera #peripera #jualperiperainkairyvelvet #periperainkairyvelvet #inktheairyvelvet #jualperiperaoriginal #jualperiperamurah #periperamedan #periperasurabaya #kosmetikkorea #periperamurah #periperainktheairyvelvet #liptint #cosellebeautyperipera

Peripera Ink AIRY Velvet
IDR 90.000

Available shades:
- 01 #HeartGrapefruit
- 02 #PrettyOrangePink
- 03 #SoldOutRed
- 04 #BeautifulCoralPink
- 05 #ElfLightRose
- 06 #ItBrownOrange
- 07 #MyBrownCoral
- 08 #GlimpseBrickBrown
- 09 #LegendBrownRed
- 10 #DryRoseBrown
- 11 #PinkishGrapefruit
- 12 #BloomyOrange
- 13 #ApricotCoral
- 14 #RosePink
- 15 #BrightPlum

Lip lacquer which makes your lips a flower-like bloom with smooth and soft velvety touch. An airy weightless texture, but you can get bold color and moisture.

#jualperipera #peripera #jualperiperainkairyvelvet #periperainkairyvelvet #inktheairyvelvet #jualperiperaoriginal #jualperiperamurah #periperamedan #periperasurabaya #kosmetikkorea #periperamurah #periperainktheairyvelvet #liptint #cosellebeautyperipera
24 0 19 June, 2018

Peripera Ink AIRY Velvet IDR 90.000 Available shades: - 01 #HeartGrapefruit - 02 #PrettyOrangePink - 03 #SoldOutRed - 04 #BeautifulCoralPink - 05 #ElfLightRose - 06 #ItBrownOrange - 07 #MyBrownCoral - 08 #GlimpseBrickBrown - 09 #LegendBrownRed - 10 #DryRoseBrown - 11 #PinkishGrapefruit - 12 #BloomyOrange - 13 #ApricotCoral - 14 #RosePink - 15 #BrightPlum Lip lacquer which makes your lips a flower-like bloom with smooth and soft velvety touch. An airy weightless texture, but you can get bold color and moisture. #jualperipera #peripera #jualperiperainkairyvelvet #periperainkairyvelvet #inktheairyvelvet #jualperiperaoriginal #jualperiperamurah #periperajakarta #periperabandung #periperamurah #periperainktheairyvelvet #liptint #cosellebeautyperipera

Peripera Ink AIRY Velvet
IDR 90.000

Available shades:
- 01 #HeartGrapefruit
- 02 #PrettyOrangePink
- 03 #SoldOutRed
- 04 #BeautifulCoralPink
- 05 #ElfLightRose
- 06 #ItBrownOrange
- 07 #MyBrownCoral
- 08 #GlimpseBrickBrown
- 09 #LegendBrownRed
- 10 #DryRoseBrown
- 11 #PinkishGrapefruit
- 12 #BloomyOrange
- 13 #ApricotCoral
- 14 #RosePink
- 15 #BrightPlum

Lip lacquer which makes your lips a flower-like bloom with smooth and soft velvety touch. An airy weightless texture, but you can get bold color and moisture.

#jualperipera #peripera #jualperiperainkairyvelvet #periperainkairyvelvet #inktheairyvelvet #jualperiperaoriginal #jualperiperamurah #periperajakarta #periperabandung #periperamurah #periperainktheairyvelvet #liptint #cosellebeautyperipera
22 0 19 June, 2018

Peripera Ink AIRY Velvet IDR 90.000 Available shades: - 01 #HeartGrapefruit - 02 #PrettyOrangePink - 03 #SoldOutRed - 04 #BeautifulCoralPink - 05 #ElfLightRose - 06 #ItBrownOrange - 07 #MyBrownCoral - 08 #GlimpseBrickBrown - 09 #LegendBrownRed - 10 #DryRoseBrown - 11 #PinkishGrapefruit - 12 #BloomyOrange - 13 #ApricotCoral - 14 #RosePink - 15 #BrightPlum Lip lacquer which makes your lips a flower-like bloom with smooth and soft velvety touch. An airy weightless texture, but you can get bold color and moisture. #jualperipera #peripera #jualperiperainkairyvelvet #periperainkairyvelvet #inktheairyvelvet #jualperiperaoriginal #jualperiperamurah #periperajakarta #periperabandung #periperamurah #periperainktheairyvelvet #liptint #cosellebeautyperipera

Peripera Ink AIRY Velvet
IDR 90.000

Available shades:
- 01 #HeartGrapefruit
- 02 #PrettyOrangePink
- 03 #SoldOutRed
- 04 #BeautifulCoralPink
- 05 #ElfLightRose
- 06 #ItBrownOrange
- 07 #MyBrownCoral
- 08 #GlimpseBrickBrown
- 09 #LegendBrownRed
- 10 #DryRoseBrown
- 11 #PinkishGrapefruit
- 12 #BloomyOrange
- 13 #ApricotCoral
- 14 #RosePink
- 15 #BrightPlum

Lip lacquer which makes your lips a flower-like bloom with smooth and soft velvety touch. An airy weightless texture, but you can get bold color and moisture.

#jualperipera #peripera #jualperiperainkairyvelvet #periperainkairyvelvet #inktheairyvelvet #jualperiperaoriginal #jualperiperamurah #periperajakarta #periperabandung #periperamurah #periperainktheairyvelvet #liptint #cosellebeautyperipera
23 0 18 June, 2018

🍑 행복한 아이드 무바라크~ 🙏 . . #iedmubarak1439h #apricotcoral #muslimahfashion

🍑 행복한 아이드 무바라크~ 🙏
.
.
#iedmubarak1439h #apricotcoral #muslimahfashion
111 7 15 June, 2018

[ INK THE AIRY VELVET - PERIPERA ] 💄 💥 Comme je vous l& #039;ai dit dans mon précédent post, j& #039;ai pu tester le Airy Ink Velvet de la marque PERIPERA, gagné lors du concours d& #039;@elopiinkstate ! 💛 Il s& #039;agit de la teinte #13 qui porte le nom de Apricot Coral, apportant une couleur nude assez jolie tournant dans les tons orangés/corails. Cet ink offre une magnifique pigmentation, une texture qui fond sur les lèvres et qui ne les déssèche pas. Quant à l& #039;applicateur je le trouve également super, il est bisauté, l& #039;application est donc facile. La tenue est correcte, pas incroyable mais satisfaisante. N& #039;hésitez pas à le réappliquer dans la journée ! Je suis réellement conquise par ce petit bijoux de part la pigmentation et l& #039;odeur fruitée (on peut le dire, une réelle tuerie). Je n& #039;hésiterai pas à en commander d& #039;autres ! Avez vous déjà testé les rouges à lèvres de PERIPERA ? Si oui, qu& #039;en avez-vous pensé ? Je tenais à remercier Elora et @mangobeautytips qui m& #039;ont permis de le découvrir ! 💋 #kbeauty #lipstick #airyinkvelvet #ink #lips #peripera #makeup #apricotcoral #velvet #inktheairyvelvet #makeupenthusiast #makeupaddict

[ INK THE AIRY VELVET - PERIPERA ] 💄 💥

Comme je vous l'ai dit dans mon précédent post, j'ai pu tester le Airy Ink Velvet de la marque PERIPERA, gagné lors du concours d'@elopiinkstate ! 💛

Il s'agit de la teinte #13 qui porte le nom de Apricot Coral, apportant une couleur nude assez jolie tournant dans les tons orangés/corails. 
Cet ink offre une magnifique pigmentation, une texture qui fond sur les lèvres et qui ne les déssèche pas.

Quant à l'applicateur je le trouve également super, il est bisauté, l'application est donc facile. 
La tenue est correcte, pas incroyable mais satisfaisante. N'hésitez pas à le réappliquer dans la journée !

Je suis réellement conquise par ce petit bijoux de part la pigmentation et l'odeur fruitée (on peut le dire, une réelle tuerie). Je n'hésiterai pas à en commander d'autres !

Avez vous déjà testé les rouges à lèvres de PERIPERA ? Si oui, qu'en avez-vous pensé ?

Je tenais à remercier Elora et @mangobeautytips qui m'ont permis de le découvrir ! 💋

#kbeauty #lipstick #airyinkvelvet #ink #lips #peripera #makeup #apricotcoral #velvet #inktheairyvelvet #makeupenthusiast #makeupaddict
63 2 15 June, 2018

NEW💄 2018 Peripera Airy Ink Velvet ✨ 💰 320 บาท (ราคา shop 420 บาท) 📪 ส่งฟรี EMS #ถ่ายจากสินค้าจริง #ห้ามนำรูปไปใช้โดยไม่ได้รับอนุญาต 💋 #11 Pinkish Grapefruit 💋 #12 Mellow Orange 💋 #13 Apricot Coral 💋 #14 Rose Pink 💋 #15 Bright Plum #amaiiskinbeauty #peripera #periperaairyvelvet #cosmetics #airyvelvet #peripera2018 #lipstick #mattelipstick #PinkishGrapefruit #MellowOrange #ApricotCoral #RosePink #BrightPlum #howtoperfect #howtobeauty #koreancosmetics #เครื่องสำอางค์เกาหลี

NEW💄 2018 Peripera Airy Ink Velvet ✨ 💰 320 บาท (ราคา shop 420 บาท)
📪 ส่งฟรี EMS 
#ถ่ายจากสินค้าจริง #ห้ามนำรูปไปใช้โดยไม่ได้รับอนุญาต 💋#11 Pinkish Grapefruit
💋#12 Mellow Orange
💋#13 Apricot Coral
💋#14 Rose Pink
💋#15 Bright Plum

#amaiiskinbeauty #peripera #periperaairyvelvet #cosmetics #airyvelvet #peripera2018 #lipstick #mattelipstick #PinkishGrapefruit #MellowOrange #ApricotCoral #RosePink #BrightPlum #howtoperfect #howtobeauty #koreancosmetics #เครื่องสำอางค์เกาหลี
4 1 11 May, 2018

Peri pera airy INK velvet nomor 13 Apricot coral Ready Makassar Harga 100.000 #peripera #periperainkvelvet #apricotcoral #liptintkorea #readymakassar #olshopmakassar #makassar #liptint

Peri pera airy INK velvet nomor 13 Apricot coral Ready Makassar
Harga 100.000
#peripera #periperainkvelvet #apricotcoral #liptintkorea #readymakassar #olshopmakassar #makassar #liptint
14 0 10 May, 2018

のりこからまさかのプレゼント返し。帰りにあたしの車のドリンクフォルダーにこそっておいてかえるイケメン野郎だ。まったく、、、ありがとう!!!!! #プレゼント返し #チーク #メイク道具 #CandyDoll #apricotcoral #orange #pink #可愛い #のりこ

のりこからまさかのプレゼント返し。帰りにあたしの車のドリンクフォルダーにこそっておいてかえるイケメン野郎だ。まったく、、、ありがとう!!!!!
#プレゼント返し
#チーク
#メイク道具
#CandyDoll
#apricotcoral
#orange
#pink
#可愛い
#のりこ
39 0 28 December, 2017

Рубрика #маникюрныйиюль 🎇 По объективным причинам сильно слоились ногти, и красить их на полдня я готова была только в исключительных случаях 😃 И в основном зеленым) Красивый зеленый #голографик #masura 1054 #лаймовыйфонтан #limefountain - очень жизнерадостный, праздник, который всегда с тобой😍 Ложится легко, сохнет мгновенно 👍 Нежный коралл #isadora 609 #apricotcoral необычен серебристым отблеском. Ведет себя средне, выглядит странно, почти закончился - на выброс. Лак #лэтуальvariete 494 #непобедима забыла сфотографировать: классный, послушный, красивый НО! сильно окрашивает пластину. Нежно-розовый #collistar 305 #rosaconfetto деликатный, быстро сохнет, практически не полосит 👌 Еще один #isadora 762 #meadow в целом хорош, только слегка пластилиновый на вид, кончился. И опять #masuraдрагоценныекамни: вот этот 904-185 #мятаибазилик очень красив 😍😍😍 : тиловый цвет, эффект самоцвета на ногтях, носился три дня! Вот такой #маникюрныйиюль #маникюр #маникюрныйколлаж #девичьирадости #женскиештучки #девочкитакиедевочки

Рубрика #маникюрныйиюль 🎇 По объективным причинам сильно слоились ногти, и красить их на полдня я готова была только в исключительных случаях 😃 И в основном зеленым) Красивый зеленый #голографик #masura 1054 #лаймовыйфонтан #limefountain - очень жизнерадостный, праздник, который всегда с тобой😍 Ложится легко, сохнет мгновенно 👍  Нежный коралл #isadora 609 #apricotcoral необычен серебристым отблеском. Ведет себя средне, выглядит странно, почти закончился - на выброс. Лак #лэтуальvariete 494 #непобедима забыла сфотографировать: классный, послушный, красивый НО! сильно окрашивает пластину. Нежно-розовый #collistar 305 #rosaconfetto деликатный, быстро сохнет, практически не полосит 👌 Еще один #isadora 762 #meadow в целом хорош, только слегка пластилиновый на вид, кончился. И опять #masuraдрагоценныекамни: вот этот 904-185 #мятаибазилик очень красив 😍😍😍 : тиловый цвет, эффект самоцвета на ногтях, носился три дня! Вот такой #маникюрныйиюль 
#маникюр
#маникюрныйколлаж
#девичьирадости #женскиештучки #девочкитакиедевочки
30 0 4 August, 2017

💅🌻 . 休み終わりだー🌀🌀夏ネイルもそろそろ終わりやん😔🌀🌀現実逃避したい。肉食べたい🍖🍖🍖まぁー。休みの間飲んだなぁ〜。けど岩盤浴も二回行ったよ。週一通いで毒素出して代謝良くしたい❤️垢すりも、韓国のアジュンマにやってもらって、カナリスベスベ😍💕💕これも定期的に✨✨✨とりあえず、20日のBIGBANG楽しみ❤️そして、21日はまた岩盤浴行こ。湯布院と武雄悩むね😝久しぶりに小国行きたいな♨️温泉好きすぎるー。 . #nail 💕 #new #pink #コーラルピンク #polish #self #プチプラ #セルフネイル #ピンク#お気に入り #マニキュア#네일 #新色 #夏ピンク #ポリッシュ #夏ネイル#週一チェンジ#プチプラ#ビタミンカラー#チビ爪#アプリコットコーラル#メイベリン #maybelline #apricotcoral #ettusais#ユリアネイル

💅🌻
.
休み終わりだー🌀🌀夏ネイルもそろそろ終わりやん😔🌀🌀現実逃避したい。肉食べたい🍖🍖🍖まぁー。休みの間飲んだなぁ〜。けど岩盤浴も二回行ったよ。週一通いで毒素出して代謝良くしたい❤️垢すりも、韓国のアジュンマにやってもらって、カナリスベスベ😍💕💕これも定期的に✨✨✨とりあえず、20日のBIGBANG楽しみ❤️そして、21日はまた岩盤浴行こ。湯布院と武雄悩むね😝久しぶりに小国行きたいな♨️温泉好きすぎるー。
.
#nail 💕#new #pink #コーラルピンク#polish #self #プチプラ #セルフネイル #ピンク#お気に入り #マニキュア#네일 #新色 #夏ピンク #ポリッシュ #夏ネイル#週一チェンジ#プチプラ#ビタミンカラー#チビ爪#アプリコットコーラル#メイベリン#maybelline#apricotcoral#ettusais#ユリアネイル
54 1 16 August, 2016

セルフネイル♪ このMAYBELLINEのマニキュアの発色が良い感じでお気に入り🙄💕 #MAYBELLINE #MAYBELLINENewYork #メイベリンニューヨーク #colorshow #colorshownails #coolBlue #apricotcoral

セルフネイル♪
このMAYBELLINEのマニキュアの発色が良い感じでお気に入り🙄💕 #MAYBELLINE
#MAYBELLINENewYork
#メイベリンニューヨーク
#colorshow
#colorshownails 
#coolBlue
#apricotcoral
22 0 11 August, 2016

✨SIÊU KHUYẾN MÃI TỪ 20% - 40%✨ Từ ngày 30/11 - 10/12 Genie Sale lớn để tri ân khách hàng vào dịp cuối năm, đồng thời tiết lập lại cơ cấu sản phẩm để có thể phục vụ quý khách ngày một tốt hơn. Sale giá sốc nên số lượng có giới hạn nhé :3 🎉SALE 20%: Son Innisfree Cream Mellow #BlueberryBurgundy - Từ 239k còn 192k Son Mỹ Rose Bud Smith& #039;s Methol - Từ 170k còn 136k NYX Studio Liquid Liner Platinum - Từ 149k còn 119k Holika Aqua Petit Jelly BB Cream #01AquaBeige & #02AquaNeutral - Từ 247k còn 198k Phấn tươi The Face Shop Jelly Pact - Từ 325k còn 260k INNISFREE No Sebum Blur Powder - Từ 180k còn 144k TOO COOL FOR SCHOOL BB Foundation Lunch Box #SilkySkin - Từ 305k còn 244k DHC Disney Cleansing Oil - Từ 255k còn 204k Phấn nước ETUDE HOUSE Precious Mineral Any Cushion #NaturalBeigeW13 - Từ 345k còn 276k NYX HD Concealer Cache-Cernes - Từ 145k còn 116k Che Khuyết điểm 2 đầu TheFaceShop - Từ 179k còn 143k 🎉SALE 30%: Nước tẩy trang mắt và môi TheFaceShop Green Tea Phyto Powder - Từ 130k còn 91k Son Secret Kiss Sweet Glam Đỏ - Từ 170K còn 119K Son Secret Kiss Sweet Glam Hồng tím - Từ 170K còn 119K Son Break Time Too cool for school - Từ 135k còn 95k Son The Saem Honey Sugar - Từ 155k còn 109k Son Rimmel Kate 06 Hot Pink - Từ 139k còn 97k THE FACE SHOP Milky Tint #ApricotCoral #GrapePink - Từ 180k còn 130k SKINFOOD Fresh Fruit Lip & Cheek #GrapeFruit # Pomergrante - Từ 149k còn 104k MILANI Crystal Glass For Lips #PrettyPlush #Whisper -Từ 174k còn 121k Son The Saem Chok Chok Cake Balm - Từ 148k còn 104k Phấn mắt SIVANNA HF625 - Từ 120k còn 84k NYX ROLL ON EYES FACE BODY - Từ 169k còn 118k BHCOMESTICS Dark Rose - Từ 405k còn 284k SUGAO CC Cream Air Fit - Từ còn 255k còn 179k 🎉SALE 40%: Phấn mắt SIVANNA HF312 - Từ 98k còn 59k COOL BETTY Water Proof Thick Black - Từ 99k còn 60k ASHLEY DUAL END EYEBROWN (nâu, nâu đen) - Từ 99k còn 60k Cathy Doll Magic Oil Cut Mineral Pact - Từ 99k còn 60k INNISFREE Smart Make up blender - Từ 158k còn 95k ODBO Composition Organic - Từ còn 97k còn 58k 🚚SHIPPING: 🎁Giao từ 2 tới 3 ngày Khu vực nội thành: 10k Khu vực ngoài thành: 20k Khu vực huyện: 25k 🎁Giao qua ngày: Khu vực nội thành: 15k Khu vực ngoài thành: 25k Khu vực huyện: 30k

✨SIÊU KHUYẾN MÃI TỪ 20% - 40%✨ Từ ngày 30/11 - 10/12 Genie Sale lớn để tri ân khách hàng vào dịp cuối năm, đồng thời tiết lập lại cơ cấu sản phẩm để có thể phục vụ quý khách ngày một tốt hơn.

Sale giá sốc nên số lượng có giới hạn nhé :3 🎉SALE 20%:
Son Innisfree Cream Mellow  #BlueberryBurgundy - Từ 239k còn 192k
Son Mỹ Rose Bud Smith's Methol - Từ 170k còn 136k
NYX Studio Liquid Liner Platinum - Từ 149k còn 119k 
Holika Aqua Petit Jelly BB Cream #01AquaBeige & #02AquaNeutral - Từ  247k còn 198k
Phấn tươi The Face Shop Jelly Pact - Từ 325k còn 260k
INNISFREE No Sebum Blur Powder - Từ 180k còn 144k
TOO COOL FOR SCHOOL BB Foundation Lunch Box #SilkySkin - Từ 305k còn 244k
DHC Disney Cleansing Oil - Từ 255k còn 204k
Phấn nước ETUDE HOUSE Precious Mineral Any Cushion #NaturalBeigeW13 - Từ 345k còn 276k 
NYX HD Concealer Cache-Cernes - Từ 145k còn 116k
Che Khuyết điểm 2 đầu TheFaceShop - Từ 179k còn 143k 🎉SALE 30%:
Nước tẩy trang mắt và môi TheFaceShop Green Tea Phyto Powder - Từ 130k còn 91k
Son Secret Kiss Sweet Glam Đỏ - Từ 170K còn 119K
Son Secret Kiss Sweet Glam Hồng tím - Từ 170K còn 119K
Son Break Time Too cool for school - Từ 135k còn 95k
Son The Saem Honey Sugar - Từ 155k còn 109k
Son Rimmel Kate 06 Hot Pink - Từ 139k còn 97k
THE FACE SHOP Milky Tint #ApricotCoral #GrapePink - Từ 180k còn 130k
SKINFOOD Fresh Fruit Lip & Cheek #GrapeFruit # Pomergrante - Từ 149k còn 104k
MILANI Crystal Glass For Lips #PrettyPlush #Whisper -Từ 174k còn 121k
Son The Saem Chok Chok Cake Balm - Từ 148k còn 104k
Phấn mắt SIVANNA HF625 - Từ 120k còn 84k
NYX ROLL ON EYES FACE BODY - Từ 169k còn 118k
BHCOMESTICS Dark Rose - Từ 405k còn 284k
SUGAO CC Cream Air Fit - Từ còn 255k còn 179k 🎉SALE 40%:
Phấn mắt SIVANNA HF312 - Từ 98k còn 59k
COOL BETTY Water Proof Thick Black - Từ 99k còn 60k
ASHLEY DUAL END EYEBROWN (nâu, nâu đen) - Từ 99k còn 60k
Cathy Doll Magic Oil Cut Mineral Pact - Từ 99k còn 60k
INNISFREE Smart Make up blender - Từ 158k còn 95k
ODBO Composition Organic - Từ còn 97k còn 58k 🚚SHIPPING:
🎁Giao từ 2 tới 3 ngày
Khu vực nội thành: 10k
Khu vực ngoài thành: 20k
Khu vực huyện: 25k 🎁Giao qua ngày:
Khu vực nội thành: 15k
Khu vực ngoài thành: 25k
Khu vực huyện: 30k
1 0 1 December, 2015

8월14일의 #motd #makeup #clinique #cheekpop #nudepop #thefaceshop #apricotcoral #burberrybeauty #lipmist #copper #cosmetics#화장품#메이크업#크리니크#치크팝#누드팝#더페이스샵#밀키촉촉틴트#애프리콧코랄#버버리뷰티#립미스트#코퍼

8월14일의#motd#makeup#clinique#cheekpop#nudepop#thefaceshop#apricotcoral#burberrybeauty#lipmist#copper#cosmetics#화장품#메이크업#크리니크#치크팝#누드팝#더페이스샵#밀키촉촉틴트#애프리콧코랄#버버리뷰티#립미스트#코퍼
39 2 14 August, 2015

Milky Moisture Tint Faceshop 🐮💄 💁 01 Strawberry pink 💁 02 Apricot Coral 💁 03 Apple Red 💁 04 Grape Pink  IDR 125.000 • READY STOCK . Line : karinataurusia WA : 082110074243 . #faceshop #thefaceshop #liptintfaceshop  #onlineshop #onlineshopjakarta #makeup #makeupkorea #etudehouse #koreanmakeup #katalogbeautyareaid #kosmetik #cosmetic #koreancosmetic #kosmetikkorea #milkyliptint #liptint #milkymoisturetint #milkymoisture #strawberrypink #apricotcoral #applered #grapepink #katalogbeautyareaid

Milky Moisture Tint Faceshop 🐮💄
💁 01 Strawberry pink 💁 02 Apricot Coral 💁 03 Apple Red 💁 04 Grape Pink 
IDR 125.000
• READY STOCK
.
Line : karinataurusia
WA : 082110074243
.
#faceshop #thefaceshop #liptintfaceshop #onlineshop #onlineshopjakarta #makeup #makeupkorea #etudehouse #koreanmakeup #katalogbeautyareaid #kosmetik #cosmetic #koreancosmetic #kosmetikkorea #milkyliptint #liptint #milkymoisturetint #milkymoisture #strawberrypink #apricotcoral #applered #grapepink #katalogbeautyareaid
10 0 4 March, 2015

プチプラ購入品*\(^o^)/* LOFTでお買いもの*\(^o^)/* まずは、大好きなボリカのリキッドルージュ!発色良いし落ちない! #apricotcoral #sakurapink の2色! あと仕事で必須のボールペン! ボールペンはジェットストリームしか使わない!使えない!笑 期間限定のディズニーverを買ってみた=͟͟͞͞(๑•̀ㅁ•́ฅ✧ あと、久しぶりにキャンメイク! Your lip only gross! ジバンシィのレベラトゥール的なやつ!唇のpHで色が変わるやつが出たから買ってみたよー*\(^o^)/* 私はかなりショッキングピンクになった*\(^o^)/*正直、これで650円はやばい!クリアタイプとラメタイプ両方買ってみました(・∀・)♡仕事とかで使おー*\(^o^)/* これは素晴らしい! 買う価値アリアリです!!! #canmake #lip #lipgloss #ph #キャンメイク #プチプラ #loft #borika #borikalastingrouge #jetstream #disney #ボールペン #必須 #makeup #口紅 #リップメイク

プチプラ購入品*\(^o^)/*
LOFTでお買いもの*\(^o^)/* まずは、大好きなボリカのリキッドルージュ!発色良いし落ちない!
#apricotcoral #sakurapink の2色!
あと仕事で必須のボールペン!
ボールペンはジェットストリームしか使わない!使えない!笑
期間限定のディズニーverを買ってみた=͟͟͞͞(๑•̀ㅁ•́ฅ✧
あと、久しぶりにキャンメイク!
Your lip only gross!
ジバンシィのレベラトゥール的なやつ!唇のpHで色が変わるやつが出たから買ってみたよー*\(^o^)/*
私はかなりショッキングピンクになった*\(^o^)/*正直、これで650円はやばい!クリアタイプとラメタイプ両方買ってみました(・∀・)♡仕事とかで使おー*\(^o^)/*
これは素晴らしい!
買う価値アリアリです!!! #canmake #lip #lipgloss #ph #キャンメイク #プチプラ #loft #borika #borikalastingrouge #jetstream #disney #ボールペン #必須 #makeup #口紅 #リップメイク
9 2 27 February, 2015

Bought new blusher from innisfree in Apricot Coral. #innisfree #blusher #apricotcoral

Bought new blusher from innisfree in Apricot Coral. 
#innisfree #blusher #apricotcoral
7 0 17 February, 2015

Top apricotcoral Posts

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet . 🌸 Apricot Coral (13) . #onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet
.
🌸 Apricot Coral (13)
.
#onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral
6 0 15 hours ago

PERIPERA- Airy Ink velvet Seri no. 13 Apricot Coral IDR 110.000 Teksturnya soft banget, ngga bikin bibir kering. Ownernya juga beli warna ini, dan aslinya memang sama seperti di gambar😍 cantik banget buat dipake sehari-hari. Hasilnya natural dan mudah di blend. SUPER RECOMMENDED SISTA😙 #peripera #periperaink #airyinkvelvet #inkvelvet #apricotcoral #tint #liptint #periperaapricotcoral #liptintperipera #airyinkvelvetperipera #periperatint

PERIPERA- Airy Ink velvet
Seri no. 13 Apricot Coral
IDR 110.000

Teksturnya soft banget, ngga bikin bibir kering. Ownernya juga beli warna ini, dan aslinya memang sama seperti di gambar😍 cantik banget buat dipake sehari-hari. Hasilnya natural dan mudah di blend. SUPER RECOMMENDED SISTA😙

#peripera #periperaink #airyinkvelvet #inkvelvet #apricotcoral #tint #liptint #periperaapricotcoral #liptintperipera #airyinkvelvetperipera #periperatint
4 0 21 July, 2018

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet . 🌸 Apricot Coral (13) . ©️ #onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral

✨ PERIPERA | Airy Ink Velvet
.
🌸 Apricot Coral (13)
.
©️ #onlineshop #onlineshopph #kbeautyph #clubclioph #periperaph #airyinkvelvet #apricotcoral
8 0 23 October, 2018

. Peripera Airy Ink Velvet Colour:13 Apricot Coral Origin: Korea, Seoul Price: krw 9000 equivalent Sgd 11.20 I love this orangey layer on my lip. This lightweight lip tint glides on smoothly, offering vivid color and a soft, velvety texture to your lips. The enriched formula keeps your lips moist and glossy without feeling sticky. It works great on dry lips. If you have chapped lip, I would suggest that you do a lip scrub exfoliating the chapped skin or lip mask to soften the skin before applying. Does it look great on me? . #periperainkvelvet #koreamakeup #sgbeauty #seoulbeautytrip #apricotcoral #smellgood #lippie #mattelip #beautysg #allaboutbeautythatmatters #peripera #liptint #smoothonlips #orangeylips #lip #korealiptint #beautycare #lipcare #onmylips

.
Peripera Airy Ink Velvet
Colour:13 Apricot Coral
Origin: Korea, Seoul
Price: krw 9000 equivalent Sgd 11.20
I love this orangey layer on my lip. This lightweight lip tint glides on smoothly, offering vivid color and a soft, velvety texture to your lips. The enriched formula keeps your lips moist and glossy without feeling sticky. It works great on dry lips. If you have chapped lip, I would suggest that you do a lip scrub exfoliating the chapped skin or lip mask to soften the skin before applying. Does it look great on me? .
#periperainkvelvet #koreamakeup #sgbeauty #seoulbeautytrip #apricotcoral #smellgood #lippie #mattelip #beautysg #allaboutbeautythatmatters #peripera #liptint #smoothonlips #orangeylips #lip #korealiptint #beautycare #lipcare #onmylips
14 2 24 June, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
10 0 13 August, 2018

[ INK THE AIRY VELVET - PERIPERA ] 💄 💥 Comme je vous l& #039;ai dit dans mon précédent post, j& #039;ai pu tester le Airy Ink Velvet de la marque PERIPERA, gagné lors du concours d& #039;@elopiinkstate ! 💛 Il s& #039;agit de la teinte #13 qui porte le nom de Apricot Coral, apportant une couleur nude assez jolie tournant dans les tons orangés/corails. Cet ink offre une magnifique pigmentation, une texture qui fond sur les lèvres et qui ne les déssèche pas. Quant à l& #039;applicateur je le trouve également super, il est bisauté, l& #039;application est donc facile. La tenue est correcte, pas incroyable mais satisfaisante. N& #039;hésitez pas à le réappliquer dans la journée ! Je suis réellement conquise par ce petit bijoux de part la pigmentation et l& #039;odeur fruitée (on peut le dire, une réelle tuerie). Je n& #039;hésiterai pas à en commander d& #039;autres ! Avez vous déjà testé les rouges à lèvres de PERIPERA ? Si oui, qu& #039;en avez-vous pensé ? Je tenais à remercier Elora et @mangobeautytips qui m& #039;ont permis de le découvrir ! 💋 #kbeauty #lipstick #airyinkvelvet #ink #lips #peripera #makeup #apricotcoral #velvet #inktheairyvelvet #makeupenthusiast #makeupaddict

[ INK THE AIRY VELVET - PERIPERA ] 💄 💥

Comme je vous l'ai dit dans mon précédent post, j'ai pu tester le Airy Ink Velvet de la marque PERIPERA, gagné lors du concours d'@elopiinkstate ! 💛

Il s'agit de la teinte #13 qui porte le nom de Apricot Coral, apportant une couleur nude assez jolie tournant dans les tons orangés/corails. 
Cet ink offre une magnifique pigmentation, une texture qui fond sur les lèvres et qui ne les déssèche pas.

Quant à l'applicateur je le trouve également super, il est bisauté, l'application est donc facile. 
La tenue est correcte, pas incroyable mais satisfaisante. N'hésitez pas à le réappliquer dans la journée !

Je suis réellement conquise par ce petit bijoux de part la pigmentation et l'odeur fruitée (on peut le dire, une réelle tuerie). Je n'hésiterai pas à en commander d'autres !

Avez vous déjà testé les rouges à lèvres de PERIPERA ? Si oui, qu'en avez-vous pensé ?

Je tenais à remercier Elora et @mangobeautytips qui m'ont permis de le découvrir ! 💋

#kbeauty #lipstick #airyinkvelvet #ink #lips #peripera #makeup #apricotcoral #velvet #inktheairyvelvet #makeupenthusiast #makeupaddict
63 2 15 June, 2018

Tadi siang sampe, bagus banget. Warna nya cantik. Kesannya kalem gitu. Biasanya aku pake warna-warna merah. Ini pertama kali cobain warna soft #pinkishgrapefruit sama #apricotcoral Btw pertama coba tadi kaget, soalnya liptint nya lembuuuuuuttt banget. Biasa aku pake yang gel sih ya.. #peripera #periperaairyinkvelvet

Tadi siang sampe, bagus banget. Warna nya cantik. Kesannya kalem gitu. Biasanya aku pake warna-warna merah. Ini pertama kali cobain warna soft #pinkishgrapefruit  sama #apricotcoral 
Btw pertama coba tadi kaget, soalnya liptint nya lembuuuuuuttt banget. Biasa aku pake yang gel sih ya..
#peripera #periperaairyinkvelvet
4 0 15 October, 2018

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL . • Pinkish Grapefruit • Bloomy Orange • Apricot Coral • Rose Pink • Bright Plum . Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented. . . . . #peripera #periperaairyinkvelvet #periperanew2018 #periperanewcolour #periperaairyinkvelvetmurah #periperamurah #jualkosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikkorea #jualkosmetikkoreamurah #bloomyorange #pinkishgrapefruit #rosepink #brightplum #apricotcoral

NEW!! Peripera Airy Ink Velvet 100% ORIGINAL
.
• Pinkish Grapefruit
• Bloomy Orange
• Apricot Coral
• Rose Pink
• Bright Plum
.
Produk ini booming banget ya di Korea maupun di negara Asia lainnya. Terkenal dengan ketahanan warna liptint pada bibir, tekstur creamy matte tidak membuat bibir kering dan juga pigmented.
.
.
.
.
#peripera#periperaairyinkvelvet#periperanew2018#periperanewcolour#periperaairyinkvelvetmurah#periperamurah#jualkosmetik#jualkosmetikmurah#jualkosmetikkorea#jualkosmetikkoreamurah#bloomyorange#pinkishgrapefruit#rosepink#brightplum#apricotcoral
4 0 13 August, 2018